

Board of Directors Tele- Conference Meeting Agenda February 1, 2018 12:00 PM – 1:30 PM

Expected Attendance: Beth Riley (President), Caryn Heilman (Vice President), Tony Rezac (Treasurer), Maria Luisa Diaz deLeon Z. (Secretary) Lee Fogel, Ryan Kennedy, Kima Kramer, Kimberly McKeever, Mark Taylor, Jane Okondo, Donna Brooks, Anna Rider, Bibiana Badenes, Dana Davison, Elisa Cotroneo Absent: Melanie Gambino

Welcome and Call to Order

12:00 – 12:10 (10 mins) Welcome & Opening Remarks - Beth Riley

12:10 - 12:15 (5 mins) Somatic Moment – Maria Luisa Diaz deLeon Z.

12:15 – 12:20 (5 mins) Consent Agenda- Caryn Heilman

- Approval of Agenda- note 5-10 minutes allotted for some items will affect the flow and timing
- Acceptance of Committee Reports

These should be read in advance and any questions addressed to the Committee Chair prior to the meeting. Any items needing further discussion may be identified, removed from the Consent Agenda and added to the Action Items portion of the meeting.

Motion: Make a motion to approve the Consent Agenda

Made by: Seconded: All in Favor: Opposed: Abstained:

Action Items

12:20- 12:30 (10 mins) Executive Director Report - Elisa Cotroneo

- Emails, Portal update, One Drive, New Consultant
- Conscious Business Series
- Member Deals

12: 30 – 12:40 (10 mins) Board Development Committee- Jane Okondo

Board Handbook

- Check-in Survey
- Committee Chair Meeting Scheduling Beth Riley

12:40- 12:50 (10 mins) Audit and Finance Committee – Tony Rezac & Lee Fogel

- Second Quarter review of Fiscal Year 2018
- Overview of Budget Process requests for budget items from committee's due March 7

Motion: Make a motion to accept the Second Quarter Fiscal Report

Made by: Seconded: All in Favor: Opposed: Abstained:

12:50- 1:00 (5-10 mins) Communications Committee - Donna Brooks

- Study Groups
- Webinars Schedule, invitation for Board to lead?? Other suggested topics or presenters??

1:00 - 1:10 (5-10 mins) Legislative Advocacy – Kima Kraimer

- Succession Planning
- Name change of committee to Government Relations & Regulation Committee

Motion: Make a motion to change name of committee

Made by: Seconded: All in Favor: Opposed: Abstained:

1:10 - 1:15 (5 mins) Executive Committee

Bylaw Review and Changes

1:15 - 1:25 (10 mins) Research + Publications - Elisabeth Osgood Campbell

- Harvard Conference
- Clarification of motions made at last Board Meeting Beth Riley

1:25 - 1:30 (5 Mins) Conferences Committee - Caryn Heilman

• Spread sheet of Worldwide Conferences Link

New Business:

Next Meeting: April 5, 2018 at 3:00

Consider changing date, Elisa on way to FederationMBS Meeting during next scheduled meeting April 12, 2018? later time?

Closure - Beth Riley

Meeting Adjourned at